dilluns, 30 de desembre del 2013

EVIAN 2010, Paul Smith


Com cada any EVIAN, confia la concepció de la seva ampolla de cap d’any d’edició limitada a un creador de renom internacional. Per el any 2010 es el creador angles Paul Smith qui ha estat encarregat de fer aquest exercici de estil. Ha imaginat una ampolla acolorida i lluminosa, amb unes ratlles entrecreuades, diferent a tot.
El dissenyador britànic a transcrit el seu mon a l’ampolla d’EVIAN i posa la seva signatura de línies de colors. La ampolla esta decorada amb cintes que s’entrellacen. El tap corona ve en cinc colors signats amb les inicials del dissenyador.
Conegut pel seu humor i la forma infantil amb la que mira el mon, Paul Smith vol portar aquest aire juvenil a la taula. La joventut no es qüestió d’edat, es una qüestió d’actitud. Aquest es el missatge que EVIAN i Paul Smith volen deixar caure sobre les nostres taules de nadal.
Aquest ampolla es va trobar fàcilment a les botigues de Barcelona.

Encara que Paul Smith va dissenyar cinc colors per els taps corona,  a la nostra col·lecció hi ha una sisena amb el tap gris. No es tracta de cap manipulació, correspon a probes de l’ampolla abans de tenir els taps corona i porta una xapa gris de Evian.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada