dijous, 2 de gener de 2014

MAGMA de CABREIROÁ, Beverage Innovation Awards 2011

Beverage Innovation Awards 2011

MAGMA  de CABREIROÁ

Preciosa ampolla de CABREIROÁ en alumini negre, de 250 ml, d’aigua amb gas MAGMA. Tancada amb un tap amb anella l’ampolla es molt maca. Hi ha una versió de 500 ml tancada amb tap corona.
L'aqüífer de CABREIROÁ s'alimenta de la pluja que cau en un dels entorns naturals més ben conservats de Galícia. Quan toquen terra, les gotes inicien un procés que dura més de 200 anys. Primer baixen per les esquerdes del massís granític,? Filtrant per successives capes de granit i quarsites.

A 3000 metres de profunditat, l'aigua arriba als 100 ° C de temperatura i es barreja amb el gas carbònic que s'escapa del magma terrestre per la falla de Regua Verín. És llavors quan MAGMA adquireix les seves fines  bombolles de gas carbònic natural i enormes pressions l'empenyen de nou cap a la superfície. Després del segon procés de filtratge que es produeix en ascendir, magma s'extreu a 150 metres de profunditat i s’embotella sense que hagi vist la llum.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada