dimecres, 1 de gener del 2014

VICHY CATALÁN 1881, Floral, 2009

Primera ampolla de la sèrie 1881 presentada el 2009. VICHY CATALÁN rememora els seus orígens amb una ampolla d'edició limitada que ens transporta en el temps fins a 1881, la data en que es va iniciar l'explotació industrial d'aquesta marca mítica d'aigua mineral natural carbònica. El nou envàs recrea el modernisme imperant a l'època –present al logotip històric de la marca– que es transforma en un modernisme de disseny modern, contemporani. El resultat és una ampolla d'una bellesa aclaparadora, que realça encara més la qualitat excepcional d'aquesta aigua “premium”.

VICHY CATALÁN 1881 recrea les formes clàssiques del modernisme de finals del segle XIX i principis del XX. Així, els elements florals que sempre han envoltat el logotip de la marca (la vall de Caldes de Malavella amb els vapors de les aigües calentes sobresortint del fons muntanyós)  passen a ocupar un lloc preeminent sobre la superfície de tot l'envàs. Flors blanques i grogues s'enfilen pel vidre transmetent una sana sensació de frescor i puresa
La inspiració modernista que embolcalla el nou envàs de Vichy Catalán (amb profusió de línies corbes, formes arrodonides i asimètriques i utilització d'elements vegetals) transmet uns valors culturals íntimament lligats a les arrels i, alhora, enalteix la personalitat única del producte. Enmig d'aquest esplendor dels elements d'origen natural destaca sobre fons blanc, a la part frontal de l'ampolla, el seu component icònic principal: la marca. VICHY CATALÁN 1881 ni més ni menys.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada